Hull City & Sunderland Maç Bileti Çekilişi Hüküm ve Koşullar

Hull City & Reading maç bileti çekilişi (“Çekiliş”), Gürcistan kanunları uyarınca kurulmuş sicil numarası 406318916 ve kayıtlı adresi Hualing Kutaisi Free Industrial Zone, Avtomshenebeli Str., N 88, Kutaisi, Gürcistan olan ve (www.jeton.com dahil) Jeton markasını kullanmak için yasal ve geçerli bir lisansa sahip olan LA Orange GE LLC (“Jeton”) tarafından 17 Kasım 2022 ve 29 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenmektedir. 

Çekilişe katılarak işbu hüküm ve koşulları kabul etmektesiniz.  

Kimler Çekilişlere Katılabilir?

1. Çekiliş 18 yaş ve üzeri Türkiye Cumhuriyeti’nde ikamet eden kişilere açıktır.

2.Katılımcıların 18 yaşında veya 18 yaşından daha büyük olmaları gerekmektedir.

3. Katılımcıların Jeton Cüzdan üyeliği olması ve hesaplarının doğrulanmış olması gerekmektedir.

4. Katılımcıların İngiltere’ye seyahat etmelerini sağlayacak geçerli pasaportları ve gerekli vize çeşitlerinden birine sahip olmaları gerekmektedir. 

5. Katılımcıların Jeton Cüzdan’ın Twitter hesabını (https://twitter.com/JetonCuzdan) takip ediyor olmaları ve www.jeton.com adresinden çekilişe katılım formunu doldurmaları gerekmektedir. (“Giriş”).

Nasıl Katılınır?

6. Çekiliş, 17 Kasım 2022 Perşembe günü saat 15:30’da (GMT+3) Jeton Cüzdan’ın Twitter hesabından (https://twitter.com/JetonCuzdan) anons edilecektir.

7. Çekilişe katılım formuna Jeton Cüzdan’ın resmi web sitesinden (www.jeton.com) ulaşılabilir.

8. Çekiliş, 29 Kasım 2022 Salı günü saat 13:00’da (GMT+3) sonlanacaktır. Çekiliş kapandıktan sonra yapılan Girişler kabul edilmeyecektir.

Çekiliş 

9. Çekilişe katılan ve Çekiliş şartlarını sağlayan katılımcılar arasından dört (4) kişi seçilecektir (“Kazananlar”). 

10. Kazananlar, geçerli Girişler arasından rastgele seçilecektir. 

11. Kazananlar ile, Çekiliş kapanış tarihini takiben 48 saat içerisinde SMS aracılığıyla iletişime geçilecektir. Ayrıca Çekiliş kapanış tarihini takiben 48 saat içerisinde Kazananların Jeton Cüzdan hesaplarına kayıtlı e-posta adreslerine Jeton tarafından bildirim yapılacaktır.  

12. 02 Aralık 2022 Cuma günü saat 15:00’a (GMT+3) kadar Kazananların Ödülü kabul ettiklerini e-posta aracılığıyla teyit etmeleri gerekmektedir. İşbu maddede belirtilen süre zarfında herhangi bir Kazananın dönüş yapmaması veya Ödülü reddetmesi halinde, Jeton söz konusu Kazananı diskalifiye etme ve yerine/yerlerine yeni bir Kazanan seçme hakkını saklı tutmaktadır.

Ödül

13. Kazananlara Jeton tarafından, İngiltere’nin Hull şehrinde yer alan MKM Stadyumu’nda 17 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşecek Hull City & Sunderland maçına bir (1) adet ödül bilet hediye edilecektir (“Ödül”). Ödül, ekonomi sınıfı Istanbul-Londra-Istanbul-Londra gidiş-dönüş uçak biletleri, iki (2) günlük otel konaklama masrafları ve İngiltere içerisindeki Otel-Stadyum-Otel transferini içermektedir. 

14. Ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak biletleri, iki (2) günlük otel konaklama masrafı ve İngiltere içerisindeki Otel-Stadyum-Otel transferi haricindeki tüm kişisel ya da ilgili harcamalar Kazananların kendileri tarafından ödenecektir.

Genel

15. Kazananların hakları başkalarına devredilemez. 

16. Ödül nakite çevrilemez.

17. Her bir katılımcı sadece bir kere Çekilişe katılabilir. 

18. Jeton, işbu Çekiliş veya Ödülün kabulü ve/veya yararlanılmasından kaynaklanan (doğrudan ya da dolaylı) herhangi bir zarar veya masraftan sorumlu olmayacaktır. 

19. Herhangi bir ekipman arızası, teknik arıza, sistem, ağ, sunucu, bilgisayar donanımı veya yazılım hatası dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere herhangi bir sebepten kaynaklanan kayıp, gecikmiş veya eksik Girişlerden Jeton sorumlu değildir. Çekilişe Giriş yapıldığının kanıtlanması, Girişin Jeton’a ulaştığının kanıtı değildir. 

20. İşbu hüküm ve şartlara uygun olmayan herhangi bir Giriş ve/veya yanlış, eksik veya yanıltıcı bilgi içeren herhangi bir Giriş geçersiz olacaktır. Jeton bu durumda katılımcıyı Çekilişten diskalifiye etme hakkına haizdir. 

21. Jeton, işbu hüküm ve şartların ihlal edildiğine ve/veya katılımcıların/Kazananların eylemlerinin hukuka aykırı olduğuna dair herhangi bir şüphe duyması ya da Çekilişin itibarının zedelenebileceğini değerlendirmesi halinde, tamamen kendi takdirine bağlı olarak, ilgili katılımcıları/Kazananları diskalifiye etme hakkını saklı tutmaktadır. 

22.Jeton, gerekli görmesi halinde, herhangi bir Kazanana veya üçüncü kişiye karşı herhangi bir sorumluluk doğurmaksızın, Ödülü askıya alma, iptal etme veya değiştirme hakkına haizdir. 

23. Katılımcılardan toplanan bilgiler, Jeton Wallet’ın internet sitesinde yer alan Gizlilik Politikasına tabidir. (https://www.jeton.com/privacy-policy)

24. İşbu Çekilişten kaynaklanan veya bununla bağlantılı olan tüm uyuşmazlıklar İngiliz hukukuna ve İngiliz mahkemelerinin muhasır yargı yetkisine tabii olacaktır.

25. Satın alınması planlanan seyahat sağlık sigortası masrafları kazanan kişinin kendisine aittir.

0 CommentsClose Comments

Leave a comment